Rustiek kamperen in de Achterhoek
Hartelijk welkom op de website van natuurkampeerterrein ’t Scharvelt.

Ons terrein ligt centraal in de Achterhoek ruim 1 km buiten het dorpje Haarlo
op 5 km afstand van het Berkelstadje Borculo.

Verscholen in het groen op oude essengrond met uitzicht op het afwisselende coulisselandschap met akkers en weilanden gescheiden met houtwallen waar vele soorten vogels zijn te vinden.

Sfeervol en rustig gelegen met ruime beschutte plekken. Een veld geeft een vrij uitzicht met wildbegroeiing in het midden die vele soorten vlinders aantrekt.

Alle plekken zijn voorzien van elektra. Op het veld zijn eenvoudige speeltoestellen aanwezig en een zandbak. Er zijn goede sanitaire voorzieningen en een slechtweeraccomodatie met houtkachel, bibliotheek en een spelletjeshoek. Voor de avonden zijn er vuurpotten en buitenkachels beschikbaar voor eigen kampeerplek

Wandel- en fietstochten vanaf het terrein. Nu ook op GPS.

Ons terrein is aangesloten bij de Stichting Natuurkampeerterreinen, dus een natuurkampeerkaart is verplicht. Deze is verkrijgbaar bij de ANWB en de receptie van het kampeerterrein. Dit houdt in: rust, ruimte en respect voor de medekampeerder. Geen auto bij het kampeermiddel. Geopend van 1 maart tot 1 november.

 
 
natuurkampeerterreinen natuurkampeerterreinen Stichting Trekkershutten Borculo bruist Natuurkampeerterrein 'T Scharvelt ANWB Charmecamping